Uw recht – onze zorg

Obtentus Recht & Advies is een dynamische onderneming op het gebied van juridische dienstverlening. Wij combineren een persoonlijke benadering met een slagvaardige en praktische aanpak.

Het speerpunt van ons kantoor is letselschade. Meestal behandelen wij uw zaak op basis van ‘no cure no pay’ omdat wij de kosten rechtstreeks declareren bij de wederpartij. Dit geldt voor nieuwe zaken maar ook voor lopende zaken die u bij ons wilt onderbrengen.

Naast het verstrekken van deskundig advies, behoort ook het volledig behandelen van diverse procedures tot onze werkzaamheden. Hierbij begeeft Obtentus zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Wij staan voor eenieder klaar om een zaak tot een goed einde te brengen.


Wat zeggen onze clienten over ons?

Ik zou uw kantoor willen aanbevelen aan eenieder omdat u niet alleen oog heeft voor het juridische deel maar ook persoonlijk betrokken bent bij uw klanten. U en uw medewerkers zijn professioneel en altijd klantvriendelijk. Geen vraag is te veel en een gesprek met u of uw assistente maakt dat ik mij bij u op mijn gemak voel.

A. AGourzil

Amsterdam

Wij, Elamine en Soukaina zijn superblij dat wij Obtentus hebben voor juridische ondersteuning en we waarderen heel erg jullie inzet. Ik kwam bij Obtentus Recht en Advies terecht nadat mijn schoonzusje zeer goede juridische ondersteuning had gekregen bij Obtentus en dit ervaar ik momenteel ook.  

Er wordt met ervaring en deskundigheid aan mijn zaak gewerkt en daarnaast wordt er gecommuniceerd op een professionele manier en er zijn regelmatig gesprekken over de zaak waardoor ik voel dat het in goede handen is. Dank voor jullie inzet.

ELAMINE

Amsterdam

Hierbij wil ik graag Obtentus Recht en Advies aanbevelen. Een kantoor dat de belangen van haar klanten hoog in het vaandel heeft staan. Na tweetal ongevallen en meerdere letselschade kantoren verder uiteindelijk bij Obtentus terecht gekomen. Een eerlijk, open en vooral rechtvaardige belangenbehartiger met de nodige deskundige kennis met daarbij voldoende persoonlijke aandacht voor haar cliënt. Niet eerder heb ik mij zo gehoord en gesteund gevoeld.

F. Saboerali

Den Haag

0
JAREN ERVARING
0
SUCCES